Gombás csirkemell recept

Hozzávalók:
- Csiperke gombák(fehér,barna lényegtelen,akár konzerv is lehet)
- 1 kg csirkemell
- 4 db tömlős sajt(natúr vagy füstölt ízű)
- kevés liszt
- olaj
- sóbors
- petrezselyem levél
- kisebb fej hagyma
Elkészítése:
A csirkemelleket kifilézzük megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és egy kevés olajon, serpenyőben picit sütjük, de csak annyira, hogy kapjon egy külső kérget. Miután az összes csirkemellel végeztünk a serpenyőben maradt olajba belereszelünk egy fej vöröshagymát és eközben apró darabokra szeleteljük a gombákat, ezután a hagymához öntjük őket és együtt kavargatjuk míg össze nem esnek a gomba darabkák. Miután ez is megtörtént hozzáadjuk a tömlős sajtokat, valamint a felaprított petrezselyem levelet és megvárjuk míg kellően egybe nem olvadnak a hozzávalók. Eközben egy tepsibe belehelyezzük a már elősütött csirkemelleket és ezekre szépen rákanalazzuk a mártásunkat. Ezután sütőbe rakjuk és addig sütjük míg aranyszínű nem lesz.
Köretnek bármi illik hozzá. Krumplipüré, krokett, rizs.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »