Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemelleket kifilézzük megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és egy kevés olajon, serpenyőben picit sütjük, de csak annyira, hogy kapjon egy külső kérget. Miután az összes csirkemellel végeztünk a serpenyőben maradt olajba belereszelünk egy fej vöröshagymát és eközben apró darabokra szeleteljük a gombákat, ezután a hagymához öntjük őket és együtt kavargatjuk míg össze nem esnek a gomba darabkák. Miután ez is megtörtént hozzáadjuk a tömlős sajtokat, valamint a felaprított petrezselyem levelet és megvárjuk míg kellően egybe nem olvadnak a hozzávalók. Eközben egy tepsibe belehelyezzük a már elősütött csirkemelleket és ezekre szépen rákanalazzuk a mártásunkat. Ezután sütőbe rakjuk és addig sütjük míg aranyszínű nem lesz.
Köretnek bármi illik hozzá. Krumplipüré, krokett, rizs.