Gombás citromos csireragu recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzervgomba
- 3 ek citromlé
- 3 ek, olaj
- 2 dl tejföl
- 1 tk liszt
- 1 tk pirospaprika
- 2 dl víz,
- ízlés szerint bors
- só
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felvágjuk és megdinszteljük, közben a gombába beletesszük a citromlevet. A feldarabolt húst forró olajba tesszük és megpirítjuk.
Rátesszük a gombát és a vizet és egy kicsit pároljuk, ha megpuhult beletesszük a tejföllel és paprikával elkevert lisztet. Néhány percig együtt főzzük.Végül a fűszerekkel ízesítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »