Gombás citromos csireragu recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzervgomba
- 3 ek citromlé
- 3 ek, olaj
- 2 dl tejföl
- 1 tk liszt
- 1 tk pirospaprika
- 2 dl víz,
- ízlés szerint bors
- só
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felvágjuk és megdinszteljük, közben a gombába beletesszük a citromlevet. A feldarabolt húst forró olajba tesszük és megpirítjuk.
Rátesszük a gombát és a vizet és egy kicsit pároljuk, ha megpuhult beletesszük a tejföllel és paprikával elkevert lisztet. Néhány percig együtt főzzük.Végül a fűszerekkel ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »