Gombás citromos csireragu recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 1 konzervgomba
- 3 ek citromlé
- 3 ek, olaj
- 2 dl tejföl
- 1 tk liszt
- 1 tk pirospaprika
- 2 dl víz,
- ízlés szerint bors
- só
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felvágjuk és megdinszteljük, közben a gombába beletesszük a citromlevet. A feldarabolt húst forró olajba tesszük és megpirítjuk.
Rátesszük a gombát és a vizet és egy kicsit pároljuk, ha megpuhult beletesszük a tejföllel és paprikával elkevert lisztet. Néhány percig együtt főzzük.Végül a fűszerekkel ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »