Gesztenyés göngyölt csirkemell recept

Hozzávalók:
- 3 egész csirkemell filé
- 20 dkg bacon
- 20 dkg natúr gesztenyemassza
- 10 dkg dió
- 10 dkg tökmag
- 10 dkg fenyőmag
- 1 db zsemle
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomag petrezselyemzöld
- só
Elkészítése:
10 dkg szalonnát kockázzunk fel, pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a finomra vágott vöröshagymát, petrezselymet, diót, tökmagot és fenyőmagot. Pirítsuk együtt.
Keverjük el az előzőleg beáztatott, kinyomkodott zsemlével és tojással.
A húst vágjuk vékony szeletekre, sózzuk. Kicsit állni hagyjuk, majd rákenjük a masszát. Feltekerjük, körbetekerjük a maradék szalonna csíkokkal és tepsiben kisütjük.
Ha elkészül, szeleteljük és így tálaljuk bármilyen körettel nagyon pikáns, különleges főétel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »