Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 6 személyre:
- 6 csirkecomb
- 1,5 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- só
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 ek durvára darált bors
- 1 mk őrölt kömény
- 1 mk cayenne bors
- 2 ek liba zsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt. A tepsit előmelegített sütőben kb 80-90 percet sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »