Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával recept

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 6 személyre:

    • 6 csirkecomb
    • 1,5 kg burgonya
    • 4 fej vöröshagyma
    • 1 mk szárnyas fűszer
    • 1 ek durvára darált bors
    • 1 mk őrölt kömény
    • 1 mk cayenne bors
    • 2 ek liba zsír

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
    tepsis-csirkecomb7-tile
    A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
    tepsis-csirkecomb1-tile
    A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt. A tepsit előmelegített sütőben kb 80-90 percet sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá