Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 6 személyre:
- 6 csirkecomb
- 1,5 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- só
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 ek durvára darált bors
- 1 mk őrölt kömény
- 1 mk cayenne bors
- 2 ek liba zsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt. A tepsit előmelegített sütőben kb 80-90 percet sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »