Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 csirkecomb
  • 1,5 kg burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 1 mk szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára darált bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 mk cayenne bors
  • 2 ek liba zsír

Elkészítése:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
tepsis-csirkecomb7-tile
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
tepsis-csirkecomb1-tile
A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt. A tepsit előmelegített sütőben kb 80-90 percet sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!