Fűszeres csirkeszárny recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 1 fej közepes vöröshagyma
- 1-1 ek menta,bazsalikom és koriander
- 4-5 ek olaj
- 5 ek kristálycukor
- kb 1 dl húsleves
- 1 kk örölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat kettévágjuk jól behűtjük,így jobban fog sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöld fűszerekkel együtt. Az olajat felhevítjük a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük.Szűrölapáttal kiszedjük. A hagymát a visszamaradó olajban megfonnyasszuk majd rászórjuk a cukrot kevergetve világosra karamellizáljuk,a levest hozzáöntjük. A szárnyakat belerakjuk. Megborsozzuk,a fűszereket beletesszük lefedve kis lángon kb 30 percig pároljuk. Ezután fedetlenül,kevergetve sütjük-pároljuk addig amíg a húsokon vastag bevonat nem lesz. Párolt rizs és zöldsaláta illik hozzá. Jó étvágyat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »