Füstölt scamorzával és sonkával töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2-3 csirkemell
- 1 zacskó füstölt scamorza sajt
- 1 csomag szeletelt parasztsonka
- só
- bors
- olaj
A körethez:
- rizs
- ananász
- kukorica
A panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húsokat vékony szeletekre vágjuk, megmossuk majd papírtörlővel áttöröljük. Fűszerezzük ízlés szerint. Minden szeletre helyezzük 1-1 szelet sonkát és egy kis darab sajtot. Tekerjük fel a húsokat, majd panírozzuk be. Nem szükséges összetűzni őket, mert a sütés alatt a panír összezárja úgyis a széleket.
A csirkemell sütéséhez nem kell sok idő. Forgassuk, nehogy a panír megégjen. Sokan nem szeretnek olajban sütni, használhatunk kókuszzsírt is, de süthetjük a sütőben is sütőpapíron. Köretnek burgonyapüré illik hozzá, de mi most ananászos-kukoricás rizzsel fogyasztottuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »