Füstölt scamorzával és sonkával töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2-3 csirkemell
- 1 zacskó füstölt scamorza sajt
- 1 csomag szeletelt parasztsonka
- só
- bors
- olaj
A körethez:
- rizs
- ananász
- kukorica
A panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húsokat vékony szeletekre vágjuk, megmossuk majd papírtörlővel áttöröljük. Fűszerezzük ízlés szerint. Minden szeletre helyezzük 1-1 szelet sonkát és egy kis darab sajtot. Tekerjük fel a húsokat, majd panírozzuk be. Nem szükséges összetűzni őket, mert a sütés alatt a panír összezárja úgyis a széleket.
A csirkemell sütéséhez nem kell sok idő. Forgassuk, nehogy a panír megégjen. Sokan nem szeretnek olajban sütni, használhatunk kókuszzsírt is, de süthetjük a sütőben is sütőpapíron. Köretnek burgonyapüré illik hozzá, de mi most ananászos-kukoricás rizzsel fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »