Franciás csirke recept
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg vöröshagyma
- 2 szem paradicsom
- 1 húsleves kocka
- só, bors, vaj, olaj
- Piros Arany
- fokhagymakrém
Elkészítése: Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, majd az aljára egy sor hagymát és egy sor karikázott burgonyát teszünk. Utána jön a csirkehús fele. Ezt megsózzuk, megborsozzuk, majd a burgonyaágyra fektetjük. Erre újra burgonya és hagyma jön, majd a csirke másik fele. Rá a paradicsom, majd a megmaradt burgonya. A leveskockát feloltjuk egy pici vízben, belekeverjük a Piros Aranyat, majd a tetejére öntjük. Alufóliával lefedve 40 percen át a sütőben pároljuk. Díszíthetjük reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

