Franciás csirke recept
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg vöröshagyma
- 2 szem paradicsom
- 1 húsleves kocka
- só, bors, vaj, olaj
- Piros Arany
- fokhagymakrém
Elkészítése: Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, majd az aljára egy sor hagymát és egy sor karikázott burgonyát teszünk. Utána jön a csirkehús fele. Ezt megsózzuk, megborsozzuk, majd a burgonyaágyra fektetjük. Erre újra burgonya és hagyma jön, majd a csirke másik fele. Rá a paradicsom, majd a megmaradt burgonya. A leveskockát feloltjuk egy pici vízben, belekeverjük a Piros Aranyat, majd a tetejére öntjük. Alufóliával lefedve 40 percen át a sütőben pároljuk. Díszíthetjük reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

