Franciás csirke

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 csirke
  • 80 dkg burgonya
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 2 szem paradicsom
  • 1 húsleves kocka
  • só, bors, vaj, olaj
  • Piros Arany
  • fokhagymakrém

Elkészítése: Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, majd az aljára egy sor hagymát és egy sor karikázott burgonyát teszünk. Utána jön a csirkehús fele. Ezt megsózzuk, megborsozzuk, majd a burgonyaágyra fektetjük. Erre  újra burgonya és hagyma jön, majd a csirke másik fele. Rá a paradicsom, majd a megmaradt burgonya.  A leveskockát feloltjuk egy pici vízben, belekeverjük a Piros Aranyat, majd a tetejére öntjük. Alufóliával lefedve 40 percen át a sütőben pároljuk.  Díszíthetjük reszelt sajttal.