Fokhagymás-majoránnás csirkemellfalatok tejfölös mártogatóssal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
5 gerezd fokhagyma
só, bors, majoránna, olaj
ételízesítő
1 kg hasábburgonya
1 tejföl
2 tk paprikaőrlemény
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Egy magas falú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük az ételízesítővel és majoránnával, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult, folyamatos kevergetés mellett lepirítjuk. A burgonyát forró bő olajban megsütjük és melegen a csirkemellel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »