Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
- 4 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconból és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!
Tipp:
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »