Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
- 4 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconból és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!
Tipp:
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.