Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak recept

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 8 csirkeszárny
    • 5 gerezd fokhagyma
    • 1 kk ételízesítő
    • 1 ek ketchup
    • 1 kk őrölt pirospaprika
    • frissen őrölt bors
    • kevés étolaj

    Elkészítése:

    A fokhagymát fokhagymanyomóval szétnyomjuk, kevés olajjal, 1 kis ételízesítővel, kevés frissen őrölt borssal, őrölt pirospaprikával, valamint 1 ek ketchuppal elkeverjük, és a csirkeszárnyakat alaposan bedörzsöljük vele. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

    Másnap tepsiben, előmelegített sütőben először fólia alatt, később azt levéve megsütjük.

    Krumplipürével, párolt rizzsel, vagy más körettel tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá