Fokhagymás csirkenyárs recept

Hozzávalók:
- 3 nagyobb csirkemellfilé
- 2 púpos tk házi fokhagymakrém (vagy 3-4 gerezd fokhagyma)
- 1 kk só
- 1 kk bors
- 1 dl étolaj
- 5-6 db saslikpálca
Elkészítése:
A saslikpálcákat beáztatjuk vízbe. A csirkemelleket ujjnyi vastag, hosszú csíkokra felvágjuk, és a pálcákra harmonikaszerűen feltűzzük.
A csirkenyársakat olajjal kikent tepsibe fektetjük. Bedörzsöljük a fokhagymakrémmel, meghintjük a sóval, borssal.
Kb. 1 dl vízzel meglocsolva, alufóliával lefedve 200 fokon 45 percet puhítjuk, majd a fóliát eltávolítva további 30 percet pirítjuk.
Krumplipürével, melegen kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »