Egyiptomi csirkemell csicseriborsóval recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 1/2 fej lilahagyma
- 1 konzerv csicseriborsó
- 1 dl kókusztej
- só
- kairoi shoarma fűszerkeverék (menta, édeskömény, koriander, kurkuma)
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágom, kevés kókuszolajon megpirítom, mehet rá a felszelt lilahagyma. Amikor kifehéredik akkor fűszerezem a keverékkel, felöntöm kókusztejjel és kevés vízzel.

Amikor már puha akkor a lecsöpögtetett csicseriborsóval összefőzöm pár percig.
Párolt rizzsel vagy kuszkusszal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

