Egyiptomi csirkemell csicseriborsóval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 1/2 fej lilahagyma
- 1 konzerv csicseriborsó
- 1 dl kókusztej
- só
- kairoi shoarma fűszerkeverék (menta, édeskömény, koriander, kurkuma)
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágom, kevés kókuszolajon megpirítom, mehet rá a felszelt lilahagyma. Amikor kifehéredik akkor fűszerezem a keverékkel, felöntöm kókusztejjel és kevés vízzel.
Amikor már puha akkor a lecsöpögtetett csicseriborsóval összefőzöm pár percig.
Párolt rizzsel vagy kuszkusszal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »