Egyben sült kacsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db pecsenye kacsa
- só
- majoránna
- 2 ek méz
- 2 dl húsleves vagy alap lé
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kis fej fokhagyma
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk. A kacsát megtisztítjuk,alaposan megmossuk. Kívül belül megsózzuk. A belsejét fűszerezzük majoránnával és borssal.
A kacsát tepsibe tesszük,mellé rakjuk a vöröshagymákat és a fokhagyma gerezdeket. Alá öntjük a húslevest és a mézet. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőbe tesszük egy-másfél órára.
Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Snidlinges burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »