Édes-savanyú csirke recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- őrölt bors
- só
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vörös hagyma
- 2 kaliforniai paprika (1 piros, 1 zöld)
- 1 doboz darabolt ananász konzerv
- 1 kis doboz sűrített paradicsom
Elkészítése:
A húst alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd kockákra vágjuk.
A paprikákat felcsíkozzuk, a hagymát karikára szeljük.
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, rádobjuk a csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk és fehéredésig pirítjuk, majd fedő alatt kissé pároljuk.
Rádobjuk a hagymakarikákat és a paprikát és roppanósra sütjük. Hozzáöntjük az ananászkonzervet (levével együtt!) és a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, összeforraljuk és tálaljuk.
Rizzsel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »