Édes-savanyú csirke recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- őrölt bors
- só
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vörös hagyma
- 2 kaliforniai paprika (1 piros, 1 zöld)
- 1 doboz darabolt ananász konzerv
- 1 kis doboz sűrített paradicsom
Elkészítése:
A húst alaposan megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd kockákra vágjuk.
A paprikákat felcsíkozzuk, a hagymát karikára szeljük.
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, rádobjuk a csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk és fehéredésig pirítjuk, majd fedő alatt kissé pároljuk.
Rádobjuk a hagymakarikákat és a paprikát és roppanósra sütjük. Hozzáöntjük az ananászkonzervet (levével együtt!) és a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, összeforraljuk és tálaljuk.
Rizzsel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »