Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva recept

Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 20 dkg kukoricaliszt
    • 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék
    • 1 mokkáskanál őrölt bors
    • 1 evőkanál só

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, és a forgónál kettévágjuk. A szárnyakat sózzuk, borssal és szárnyas fűszerrel megszórjuk. A húst kukoricalisztbe forgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük. Köretnek párolt zöldséget készítünk hozzá mirelit zöldségkeverékből és konzerv gombából.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá