Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 20 dkg kukoricaliszt
- 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék
- 1 mokkáskanál őrölt bors
- 1 evőkanál só
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, és a forgónál kettévágjuk. A szárnyakat sózzuk, borssal és szárnyas fűszerrel megszórjuk. A húst kukoricalisztbe forgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük. Köretnek párolt zöldséget készítünk hozzá mirelit zöldségkeverékből és konzerv gombából.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.