Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 20 dkg kukoricaliszt
  • 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál só

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, és a forgónál kettévágjuk. A szárnyakat sózzuk, borssal és szárnyas fűszerrel megszórjuk. A húst kukoricalisztbe forgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük. Köretnek párolt zöldséget készítünk hozzá mirelit zöldségkeverékből és konzerv gombából.

Jó étvágyat kívánok hozzá!