Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben recept

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirke szárny

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • burgonya pehely v. burgonyapüré por
    • chili /v. csípős paprika pehely/
    • 1 mk cayenne bors
    • 1 mk steak bors
    • 1 mk fokhagyma por

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítés:A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

    Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk. Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá