Csirkeszárnyak borgonyapehelyben recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke szárny
- só
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- burgonya pehely v. burgonyapüré por
- chili /v. csípős paprika pehely/
- 1 mk cayenne bors
- 1 mk steak bors
- 1 mk fokhagyma por
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítés:A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk. Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »