Csirkeszárnyak borgonyapehelyben recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirke szárny
- só
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- burgonya pehely v. burgonyapüré por
- chili /v. csípős paprika pehely/
- 1 mk cayenne bors
- 1 mk steak bors
- 1 mk fokhagyma por
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítés:A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk. Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

