Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke szárny

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • burgonya pehely v. burgonyapüré por
  • chili /v. csípős paprika pehely/
  • 1 mk cayenne bors
  • 1 mk steak bors
  • 1 mk fokhagyma por

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk. Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!