Csirkés rizs – Arroz con pollo recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemellfilé
- 3 ek étolaj
- 2 bögre rizs
- 30 dkg zöldborsó
- 2 kaliforniai paprika
- 4 bögre csirke alaplé
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A csirkemellet nagyobb kockára vágjuk, és a megforrósított olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a csíkokra vágott paprikát, és felöntjük kétszeres mennyiségű forró csirke alaplével.
Sózzuk, borsozzuk, és ha felforrt, lassú tűzön, fedő alatt készre főzzük. Közben többször megkeverjük.
Tálalásig melegen tartjuk.
Tipp:
Ez a kubai étel akár nálunk is készülhetett volna, annyira hasonló az ízvilága és az elkészítés módja is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »