Csirkés rizs – Arroz con pollo recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemellfilé
- 3 ek étolaj
- 2 bögre rizs
- 30 dkg zöldborsó
- 2 kaliforniai paprika
- 4 bögre csirke alaplé
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A csirkemellet nagyobb kockára vágjuk, és a megforrósított olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a csíkokra vágott paprikát, és felöntjük kétszeres mennyiségű forró csirke alaplével.
Sózzuk, borsozzuk, és ha felforrt, lassú tűzön, fedő alatt készre főzzük. Közben többször megkeverjük.
Tálalásig melegen tartjuk.
Tipp:
Ez a kubai étel akár nálunk is készülhetett volna, annyira hasonló az ízvilága és az elkészítés módja is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »