Csirkés rizs – Arroz con pollo recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemellfilé
- 3 ek étolaj
- 2 bögre rizs
- 30 dkg zöldborsó
- 2 kaliforniai paprika
- 4 bögre csirke alaplé
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A csirkemellet nagyobb kockára vágjuk, és a megforrósított olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a csíkokra vágott paprikát, és felöntjük kétszeres mennyiségű forró csirke alaplével.
Sózzuk, borsozzuk, és ha felforrt, lassú tűzön, fedő alatt készre főzzük. Közben többször megkeverjük.
Tálalásig melegen tartjuk.
Tipp:
Ez a kubai étel akár nálunk is készülhetett volna, annyira hasonló az ízvilága és az elkészítés módja is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »