Csirkés cézársaláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- kevés olíva olaj
- só
- bors
- mustár
- kevés balzsamecet
- 1 gerezd fokhagyma
- saláta
- paradicsom
- uborka
- kevés snidling
- parmezá
- pirított zsemlekocka
- Pirított csirkehús
Elkészítése:
A salátát és a húst felaprítjuk, a paradicsomot és uborkát karikázzuk. A tojássárgáját elkeverjük egy kevés mustárral és olajjal. Sűrű mártást kapunk. Ehhez adjuk a balzsamecetet, a fokhagymát sót, borsot és a snidlinget. Ezt a mártást öntjük majd a salátára, majd az egészet jól összekeverjük. Tetejére tesszük a zsemlekockákat és az egészet megszórjuk parmezánnal.
Tipp:
A hús lehet maradék rántott csirke, vagy sült csirke is. Nálunk a perecbundában sült csirkéből maradt, abból készült.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.