Csirkés cézársaláta recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- kevés olíva olaj
- só
- bors
- mustár
- kevés balzsamecet
- 1 gerezd fokhagyma
- saláta
- paradicsom
- uborka
- kevés snidling
- parmezá
- pirított zsemlekocka
- Pirított csirkehús
Elkészítése:
A salátát és a húst felaprítjuk, a paradicsomot és uborkát karikázzuk. A tojássárgáját elkeverjük egy kevés mustárral és olajjal. Sűrű mártást kapunk. Ehhez adjuk a balzsamecetet, a fokhagymát sót, borsot és a snidlinget. Ezt a mártást öntjük majd a salátára, majd az egészet jól összekeverjük. Tetejére tesszük a zsemlekockákat és az egészet megszórjuk parmezánnal.
Tipp:
A hús lehet maradék rántott csirke, vagy sült csirke is. Nálunk a perecbundában sült csirkéből maradt, abból készült.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »