Csirkés borsópörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 150 g csirkecomb
- 150 g csirkemell filé
- 250 g zöldborsó
- 2 közepes db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3 ek olívaolaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 ek ételízesítő
- 2 teáskanál fekete bors
- 2 közepes db tv paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál paprikakrém
Elkészítése:
Az olajon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a kockára vágott csirkemellet és a combokat. A húsokat fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott tv paprikát és fokhagymát, valamint a petrezselyemzöldet. Felöntjük pici vízzel.
Amikor a paprika már jó puha, akkor lehúzzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a paprikakrémet, a borsót, és felöntjük, hogy ellepje.
Puhára főzzük.
A végén rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »