Csirkés borsópörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 150 g csirkecomb
- 150 g csirkemell filé
- 250 g zöldborsó
- 2 közepes db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3 ek olívaolaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 ek ételízesítő
- 2 teáskanál fekete bors
- 2 közepes db tv paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál paprikakrém
Elkészítése:
Az olajon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a kockára vágott csirkemellet és a combokat. A húsokat fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott tv paprikát és fokhagymát, valamint a petrezselyemzöldet. Felöntjük pici vízzel.
Amikor a paprika már jó puha, akkor lehúzzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a paprikakrémet, a borsót, és felöntjük, hogy ellepje.
Puhára főzzük.
A végén rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »