Csirkepöri tejfölös nokedlivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkehús (comb,szárny, mell,stb.)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 üveg gomba
- só,bors, majoránna, fűszerpaprika
- 2 dl paradicsomlé
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek tejföl
- teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A húst pirítsuk meg kevés zsiradékon, majd mehet rá az apróra vágott hagyma.
Amikor kifehéredik akkor mehet rá a só,bors, paprika, felöntjük vízzel, paradicsomlével, ráreszeljük a fokhagymát. Közepes lángon főzzük, majoránnával, petrezselyemzölddel ízesítjük.
Amikor megfőtt a hús hozzáadom a gombát és 5 perc múlva elzárom.
A galuskához a tojásokat elkeverem a tejföllel, kevés sóval és a liszttel. Nokedli sűrűre keverem.
Forró sós, olajos vízbe szaggatom. Amikor kifőtt kevés hideg vízzel leöblítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »