Csirkepaprikás csőtésztával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- só
- bors
- delikát
- pirospaprika
- kevés pirosarany
- 1-2 fej vöröshagyma
- kevés zsíradék (olaj , zsír)
- 1-2 db pörkölt kocka
- 1 csomag rövid cső tészta
Elkészítése:
A zsiradékot tegyük egy edénybe és a hagymát apró kockára aprítsuk fel és dísztejük meg, mikor már eléggé fonnyadt a hagyma, akkor tegyük hozzá a pirospaprikát és a piros aranyat, de a tűzről vegyük le addig. A megmosott húst tegyük hozzá és szórjuk meg ízlés szerint a többi fűszerekkel. Mikor ez is megvan akkor annyi vizet tegyünk hozzá, hogy ellepje és lassú tűzön kezdjük el főzni és kevergetni. Közben dobjuk bele a kockákat is. Míg készül a hús addig a tésztát füzük ki enyhén sós vízben és szűrjük le. Mikor jó puha a hús akkor lehet tálalni. Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen befőttel és savanyúsággal fogyasztható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »