Csirkepaprikás csőtésztával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- só
- bors
- delikát
- pirospaprika
- kevés pirosarany
- 1-2 fej vöröshagyma
- kevés zsíradék (olaj , zsír)
- 1-2 db pörkölt kocka
- 1 csomag rövid cső tészta
Elkészítése:
A zsiradékot tegyük egy edénybe és a hagymát apró kockára aprítsuk fel és dísztejük meg, mikor már eléggé fonnyadt a hagyma, akkor tegyük hozzá a pirospaprikát és a piros aranyat, de a tűzről vegyük le addig. A megmosott húst tegyük hozzá és szórjuk meg ízlés szerint a többi fűszerekkel. Mikor ez is megvan akkor annyi vizet tegyünk hozzá, hogy ellepje és lassú tűzön kezdjük el főzni és kevergetni. Közben dobjuk bele a kockákat is. Míg készül a hús addig a tésztát füzük ki enyhén sós vízben és szűrjük le. Mikor jó puha a hús akkor lehet tálalni. Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen befőttel és savanyúsággal fogyasztható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »