Csirkemellel töltött héjában sült burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 burgonya
- 10-15 dkg csirkemell
- 2 hagyma
- 1 nagy TV paprika
- olívaolaj
- bors
- só
- sült csirke fűszerkeverék
Elkészítése:
A burgonyákat előfőzzük félpuhára. Addig a hagymát, paprikát és csirkemellet apróra vágjuk. Egy tálba ezeket bele rakjuk, meglocsoljuk olajjal és fűszerezzük és jól összekeverjük, majd lesütjük.
Amikor a burgonya félkészre főtt és kihűlt kikaparjuk a belsejét. A kikapart belsejére még szükségünk lesz. A megsült hagymás, paprikás, fűszeres csirkemellet belekanalazzuk a burgonyába.
Úgy osszuk szét, hogy maradjon 1 evőkanálnyi a végén még. Azt a maradékot összekeverjük a burgonya kikapart belsejével és fasírtokká formáljuk. Az egészet készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »