Csirkemell tejfölös, fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- só
- liszt
Bundához:
- 375 g tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- őrölt bors
- petrezselyem
- majoránna
- 4 db fokhagyma lereszelve
Elkészítése:
A húst felszeljük, kiklopfoljuk, majd sózzuk és félretesszük.
A tojást felverjük, összekeverjük a tejföllel és ízlés szerint a fűszerekkel, majd egy órára hűtőbe tesszük, hogy kicsit összeérjenek az ízek.
Az olajat felforrósítjuk, majd a húst először lisztbe, majd a tejfölös bundába, és ismét a lisztbe forgatjuk, majd közepes lángon kisütjük. Köretnek bármit lehet hozzá tálalni.
Isteni finom! Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »