Csirkemell tejfölös, fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- só
- liszt
Bundához:
- 375 g tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- őrölt bors
- petrezselyem
- majoránna
- 4 db fokhagyma lereszelve
Elkészítése:
A húst felszeljük, kiklopfoljuk, majd sózzuk és félretesszük.
A tojást felverjük, összekeverjük a tejföllel és ízlés szerint a fűszerekkel, majd egy órára hűtőbe tesszük, hogy kicsit összeérjenek az ízek.
Az olajat felforrósítjuk, majd a húst először lisztbe, majd a tejfölös bundába, és ismét a lisztbe forgatjuk, majd közepes lángon kisütjük. Köretnek bármit lehet hozzá tálalni.
Isteni finom! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »