Csirkemell sonka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db bőr nélküli csirkemell
- zsír a sütéshez (kacsazsír, libazsír)
- só
- bors
- édes őrölt paprika
- 5-6 gerezd zúzott fokhagyma
- 1-2 ág rozmaring
- 4-5 levél friss bazsalikom levél
Elkészítése:
A csirkét sózom, borsozom és szárnyas(kacsa, liba) zsírjában elősütöm. A kisült zsírral meglocsolva, fűszernövényekkel meghintve, 200 fokon 20-25 perc alatt puhára sütöm. A kész hús minden oldalát megkenem frissen zúzott fokhagymával és piros paprikával szórom, mintegy köntösbe öltöztetem :)
Tipp:
Tipp:
Köretként én párolt rizzsel kínáltam. Hidegen, szendvics készítéshez is kiváló!
Friss salátával diétázók is bátran fogyaszthatják!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca – pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »