Csirkemell sajtos-bazsalikomos mártással recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemell filé
- 100 g sajt (tömlős)
- 200 ml tejszín
- só
- őrölt fekete bors
- bazsalikom
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal. Egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk majd hozzáadjuk a sajtot. Pár percig lassú tűzön kavargatva felolvasztjuk a sajtot majd hozzáadjuk a tejszínt.
Megízesítjük bazsalikommal és készre főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »