Csirkemell sajtos-bazsalikomos mártással recept
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell filé
- 100 g sajt (tömlős)
- 200 ml tejszín
- só
- őrölt fekete bors
- bazsalikom
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal. Egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk majd hozzáadjuk a sajtot. Pár percig lassú tűzön kavargatva felolvasztjuk a sajtot majd hozzáadjuk a tejszínt.
Megízesítjük bazsalikommal és készre főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

