Csirkemell roston „Budapest”raguval recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg csirkemáj
- 40 dkg gomba
- 20 dkg zöldborsó
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db tv paprika
- 2 db paradicsom
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 1 tk pirospaprika
- só
- ételízesítő
- grill fűszer
Elkészítése:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük.
A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.
A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Belerakjuk a kockákra vágott csirkemájat és gyorsan átpirítjuk Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk.
Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.