Csirkemell párolt zöldséggel recept
Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 150 g fagyasztott zöldségkeverék
- olívaolaj
- só
- bors
- csiliszósz
Elkészítése:
Felvágjuk a csirkemellet csíkokra, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a hús fehéredésig.
Kivesszük majd a serpenyőbe rakjuk a fagyasztott zöldségeket, pár percig pároljuk.
Hozzátesszük a csirkemell csíkokat, majd 10 perc alatt készre főzzük.
Tányérra tesszük, ízlés szerint meglocsoljuk csiliszósszal és rizzsel kínáljuk
Tipp:
Nagyon finom, kicsit diétás változat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


