Csirkemell párolt zöldséggel recept

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 150 g fagyasztott zöldségkeverék
- olívaolaj
- só
- bors
- csiliszósz
Elkészítése:
Felvágjuk a csirkemellet csíkokra, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a hús fehéredésig.
Kivesszük majd a serpenyőbe rakjuk a fagyasztott zöldségeket, pár percig pároljuk.
Hozzátesszük a csirkemell csíkokat, majd 10 perc alatt készre főzzük.
Tányérra tesszük, ízlés szerint meglocsoljuk csiliszósszal és rizzsel kínáljuk
Tipp:
Nagyon finom, kicsit diétás változat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »