Csirkemell párolt zöldséggel recept

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 150 g fagyasztott zöldségkeverék
- olívaolaj
- só
- bors
- csiliszósz
Elkészítése:
Felvágjuk a csirkemellet csíkokra, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a hús fehéredésig.
Kivesszük majd a serpenyőbe rakjuk a fagyasztott zöldségeket, pár percig pároljuk.
Hozzátesszük a csirkemell csíkokat, majd 10 perc alatt készre főzzük.
Tányérra tesszük, ízlés szerint meglocsoljuk csiliszósszal és rizzsel kínáljuk
Tipp:
Nagyon finom, kicsit diétás változat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »