Csirkemell paprikával és olajbogyóval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemellfilé
- 3 kápia paprika
- 2 zacskó (15 dkg) magozott olajbogyó
- 1 vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- 1 kk szerecsendió
- 2-3 ek teriyaki szósz
- só
Elkészítése:
A húst apró kockára vágjuk.
A vöröshagymát megdinszteljük az olajon, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát és tovább pároljuk.
Hozzáadjuk a húst, meglocsoljuk a teriyaki szósszal, és fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük szerecsendióval.
A paprikát kicsumázzuk és kockára vágjuk, majd a húshoz adjuk, és pár perc alatt roppanósra pároljuk.
Végül belekeverjük a lecsepegtetett olajbogyót is.
Kóstolás után ha szükséges, sózzuk, de csak óvatosan, mert az olajbogyó és a teriyaki szósz is sós.
Tipp:
Kifőtt tésztával és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
A csirkemell paprikával és olajbogyóval kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »