Csirkemell kínai módra recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga kaliforniai paprika
- 1 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- cukkini (kb. 5 cm)
- kígyóuborka (kb. 5 cm)
- só
- őrölt bors
- fokhagymapor
- olívaolaj
- csiliszósz (ízlés szerint)
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral ízesítjük. Egy wokban forró olajon fehéredésig sütjük a húst, majd kiszedjük egy tányérra.
A megmaradt olajban megpirítjuk a vékonyra szeletelt paprikákat, cukkinit, uborkát, sárgarépát, a negyedekre vágott vöröshagymát.
Ha már szépen megpirult az összes zöldség, visszatesszük a csirkehúst, majd összeforraljuk. Főtt rizzsel tálaljuk. Aki szereti a pikáns ízeket, tehet rá csiliszószt is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


