Csirkemell kínai módra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga kaliforniai paprika
- 1 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- cukkini (kb. 5 cm)
- kígyóuborka (kb. 5 cm)
- só
- őrölt bors
- fokhagymapor
- olívaolaj
- csiliszósz (ízlés szerint)
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral ízesítjük. Egy wokban forró olajon fehéredésig sütjük a húst, majd kiszedjük egy tányérra.
A megmaradt olajban megpirítjuk a vékonyra szeletelt paprikákat, cukkinit, uborkát, sárgarépát, a negyedekre vágott vöröshagymát.
Ha már szépen megpirult az összes zöldség, visszatesszük a csirkehúst, majd összeforraljuk. Főtt rizzsel tálaljuk. Aki szereti a pikáns ízeket, tehet rá csiliszószt is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »