Csirkemell fűszeres bundában recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tej
- só
- bors
- fokhagymapor
- majoránna
- kb. 1kg csirkemell filé vékony szeletekre vágva
Elkészítése:
A lisztet,tojást és a fűszereket összekevered egy tálba. Fokozatosan adagold hozzá a tejet. Sűrű palacsintatésztát kell hogy kapjál belőle./vigyázz ne hogy híg legyen/ A húst vékonyan sózd be, hagyd kb 10 percig állni. A hússzeleteket a masszába mártva a forró olajban kell kisütni.
Salátával, krumplipürével isteni finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »