Csirkemell dióbundában recept

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 50 g darált dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fűszerpaprika
- 1 ek étkezési keményítő
- cayenne bors
Elkészítése:
A darált diót, a keményítőt és a fűszereket alaposan összekeverjük. A tojást felverjük, és a nagyobb darabokra vágott csirkemellet megmártjuk benne.
Ezután megforgatjuk a diós keverékben, és olajos palacsintasütőben kb. 10 perc alatt megsütjük mindkét oldalán.
Párolt brokkolival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »