Csirkemell dióbundában recept

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 50 g darált dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fűszerpaprika
- 1 ek étkezési keményítő
- cayenne bors
Elkészítése:
A darált diót, a keményítőt és a fűszereket alaposan összekeverjük. A tojást felverjük, és a nagyobb darabokra vágott csirkemellet megmártjuk benne.
Ezután megforgatjuk a diós keverékben, és olajos palacsintasütőben kb. 10 perc alatt megsütjük mindkét oldalán.
Párolt brokkolival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »