Csirkemell dióbundában recept

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 50 g darált dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fűszerpaprika
- 1 ek étkezési keményítő
- cayenne bors
Elkészítése:
A darált diót, a keményítőt és a fűszereket alaposan összekeverjük. A tojást felverjük, és a nagyobb darabokra vágott csirkemellet megmártjuk benne.
Ezután megforgatjuk a diós keverékben, és olajos palacsintasütőben kb. 10 perc alatt megsütjük mindkét oldalán.
Párolt brokkolival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »