Csirkemell dióbundában recept
Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 50 g darált dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fűszerpaprika
- 1 ek étkezési keményítő
- cayenne bors
Elkészítése:
A darált diót, a keményítőt és a fűszereket alaposan összekeverjük. A tojást felverjük, és a nagyobb darabokra vágott csirkemellet megmártjuk benne.
Ezután megforgatjuk a diós keverékben, és olajos palacsintasütőben kb. 10 perc alatt megsütjük mindkét oldalán.
Párolt brokkolival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »


