Csirkemájjal töltött rántott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fehér paprika
- 10 dkg füstölt bacon
- 3 ek tejföl
- majoránna
- só
- bors
- 10 db sós palacsinta
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A palacsintákat a szokásos módon elkészítjük és kisütjük.
A csirkemájat, bacont kockázzuk, a vöröshagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a paprikát vékonyra felcsíkozzuk.
A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpároljuk, majd mehet rá a fokhagyma, a paprika és a máj is. Majoránnával, borssal ízesítjük és pár perc alatt puhára sütjük. Mikor elkészült belekeverjük a tejfölt és megsózzuk. Hűlni hagyjuk.
A tölteléket tíz részre osztjuk és betöltjük a palacsintákba. Ha szükséges, fogvájóval megtűzzük. Panírozzuk és bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »