Csirkemájjal töltött rántott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fehér paprika
- 10 dkg füstölt bacon
- 3 ek tejföl
- majoránna
- só
- bors
- 10 db sós palacsinta
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A palacsintákat a szokásos módon elkészítjük és kisütjük.
A csirkemájat, bacont kockázzuk, a vöröshagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a paprikát vékonyra felcsíkozzuk.
A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpároljuk, majd mehet rá a fokhagyma, a paprika és a máj is. Majoránnával, borssal ízesítjük és pár perc alatt puhára sütjük. Mikor elkészült belekeverjük a tejfölt és megsózzuk. Hűlni hagyjuk.
A tölteléket tíz részre osztjuk és betöltjük a palacsintákba. Ha szükséges, fogvájóval megtűzzük. Panírozzuk és bő olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »