Csirkemájjal töltött rántott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fehér paprika
- 10 dkg füstölt bacon
- 3 ek tejföl
- majoránna
- só
- bors
- 10 db sós palacsinta
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A palacsintákat a szokásos módon elkészítjük és kisütjük.
A csirkemájat, bacont kockázzuk, a vöröshagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a paprikát vékonyra felcsíkozzuk.
A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpároljuk, majd mehet rá a fokhagyma, a paprika és a máj is. Majoránnával, borssal ízesítjük és pár perc alatt puhára sütjük. Mikor elkészült belekeverjük a tejfölt és megsózzuk. Hűlni hagyjuk.
A tölteléket tíz részre osztjuk és betöltjük a palacsintákba. Ha szükséges, fogvájóval megtűzzük. Panírozzuk és bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »