Csirkemáj vadasan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 0,5 dl olaj
- 2 szál murok
- 1 szál petrezselyem
- 1 kis fej zeller
- 1 hagyma
- 1 alma
- 1 burgonya
- köménymag
- babérlevél
- mustár
- só
- bors
Elkészítése:
A zöldségeket feldaraboljuk, kevés olajon megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzzük.
Amikor kész összeturmixoljuk, majd sóval, borssal, mustárral és őrölt köménnyel ízesítjük, majd jól kiforraljuk.
A csirkemájat kevés olajon megsütjük, csak tálalás előtt sózzuk, borsozzuk és a vadas mártással leöntve tálaljuk.
Tipp:
Lehet tenni a vadas szószba ízlés szerint gulyás krémet, erős paprikát. Tálalhatjuk puliszkával, főtt tésztával, esetleg csipetkével.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »