Csirkemáj paprikásan recept
Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 200 ml főzőtejszín
- fűszerkeverék
- olaj
Elkészítése:
A megtisztított csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk.
Kevés olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkemájat. Kicsit még pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel. Ízesítjük a fűszerkeverékkel és lassú tűzön megfőzzük a paprikást.
A végén hozzáadjuk a tejszínt és még egyet forralunk rajta. Főtt tésztával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

