Csirkemáj paprikásan recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 200 ml főzőtejszín
- fűszerkeverék
- olaj
Elkészítése:
A megtisztított csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk.
Kevés olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkemájat. Kicsit még pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel. Ízesítjük a fűszerkeverékkel és lassú tűzön megfőzzük a paprikást.
A végén hozzáadjuk a tejszínt és még egyet forralunk rajta. Főtt tésztával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »