Csirkemáj nyárson recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- ½ kg csirkemáj
- 1 cs. szeletelt bacon
- 4 db paradicsom
- 2 db zöld paprika
- 2 db sárga paprika
- 4 fej vöröshagyma
- őrölt fekete bors
- majoránna
- grill fűszer
- só
- étolaj
Előkészítés:
A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük.
A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és 10 percig állni hagyjuk. A fél májakat egy-egy szelet baconbe tekerjük és a zöldségekkel felváltva nyársra, vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük és megszórjuk grillfűszerrel.
A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »