Csirkemáj kacsazsírban sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 30 dkg kacsa vagy libazsír
- őrölt bors
Elkészítése:
A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat /esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet.
Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat. Sózni csak a sütés végén szabad.
Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/ vagy melegen burgonyapürével.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »