Csirkekocsonya recept
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 2 nagyobb sárgarépa
- 1 nagyobb petrezselyemgyökér
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- fél zöldpaprika
- 2-3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 zacskó zselatin
- só, bors,szegfűbors
Elkészítése:
A csirkecombokat feltesszük főni,amikor felforrt, lehabozzuk, és kipótoljuk a vizet. Beletesszük a megtisztított zöldségeket, és húslevest készítünk. Fűszerezzük, és hagyjuk főni, amíg a hús könnyen lejön a csontról. Ha a hús kész, kiszedjük, és hűlni tesszük egy tálra, a levest levesszük a tűzről, és megvárjuk míg letisztul. A kihűlt hús, és a zöldséget főtt tojással tálakba rakjuk. A leült levest leszűrjük és a másfél csomag zselatinnal elkeverjük, majd a tányérokba kanalazzuk. Petrezselyem zölddel díszítjük, és pár órára hűtőbe tesszük, míg megdermed. Ecettel, hagymával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

