Csirkekocsonya recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 2 nagyobb sárgarépa
- 1 nagyobb petrezselyemgyökér
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- fél zöldpaprika
- 2-3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 zacskó zselatin
- só, bors,szegfűbors
Elkészítése:
A csirkecombokat feltesszük főni,amikor felforrt, lehabozzuk, és kipótoljuk a vizet. Beletesszük a megtisztított zöldségeket, és húslevest készítünk. Fűszerezzük, és hagyjuk főni, amíg a hús könnyen lejön a csontról. Ha a hús kész, kiszedjük, és hűlni tesszük egy tálra, a levest levesszük a tűzről, és megvárjuk míg letisztul. A kihűlt hús, és a zöldséget főtt tojással tálakba rakjuk. A leült levest leszűrjük és a másfél csomag zselatinnal elkeverjük, majd a tányérokba kanalazzuk. Petrezselyem zölddel díszítjük, és pár órára hűtőbe tesszük, míg megdermed. Ecettel, hagymával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »