Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkekocsonya recept

Csirkekocsonya
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 egész csirkecomb
    • 2 nagyobb sárgarépa
    • 1 nagyobb petrezselyemgyökér
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • fél zöldpaprika
    • 2-3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1,5 zacskó zselatin
    • só, bors,szegfűbors

    Elkészítése:
    A csirkecombokat feltesszük főni,amikor felforrt, lehabozzuk, és kipótoljuk a vizet. Beletesszük a megtisztított zöldségeket, és húslevest készítünk. Fűszerezzük, és hagyjuk főni, amíg a hús könnyen lejön a csontról. Ha a hús kész, kiszedjük, és hűlni tesszük egy tálra, a levest levesszük a tűzről, és megvárjuk míg letisztul. A kihűlt hús, és a zöldséget főtt tojással tálakba rakjuk. A leült levest leszűrjük és a másfél csomag zselatinnal elkeverjük, majd a tányérokba kanalazzuk. Petrezselyem zölddel díszítjük, és pár órára hűtőbe tesszük, míg megdermed. Ecettel, hagymával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá