Csirkehús pirított zöldséggel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 1 kaliforniai paprika
- 1⁄2 cukkini
- 1 sárgarépa
- só
- bors
- fokhagymapor
- olívaolaj
Elkészítése:
Egy wokban kevés olajon megpirítjuk a vékonyra felszeletelt kaliforniai paprikát, a cukkinit és a sárgarépát. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral ízesítjük.
A megpirított zöldséget kiszedjük egy tányérra, a wokba pótoljuk az olajat, majd a csirkehúst nagy lángon megpirítjuk és pirosra sütjük. A kész húst kiszedjük a meleg zöldségekre és azonnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

