Csirkehús pirított zöldséggel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g csirkemell
- 1 kaliforniai paprika
- 1⁄2 cukkini
- 1 sárgarépa
- só
- bors
- fokhagymapor
- olívaolaj
Elkészítése:
Egy wokban kevés olajon megpirítjuk a vékonyra felszeletelt kaliforniai paprikát, a cukkinit és a sárgarépát. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral ízesítjük.
A megpirított zöldséget kiszedjük egy tányérra, a wokba pótoljuk az olajat, majd a csirkehúst nagy lángon megpirítjuk és pirosra sütjük. A kész húst kiszedjük a meleg zöldségekre és azonnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »