Csirkefalatok sonkával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 egész csirkecomb
- 3 szelet sonka
- 2 ek olívaolaj
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
- 2 lila hagyma
- 30 dkg gomba
- 1 csomó újhagyma
- 1 marék friss bazsalikom
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A csirkecombot lebőrözzük, kicsontozzuk és a sonkaszeletekkel együtt apró darabokra vágjuk.
A sárgarépát vékonyan felszeleteljük, a gombát, a hagymát és az újhagymát vastagon felkockázzuk.
Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben az olajon erős tűzön elkezdjük pirítani a húst. Pár perc elteltével hozzáadjuk az áttört fokhagymát és borsozzuk.
Amikor a hús teljesen kifehéredett, hozzáadjuk a lila hagymát, az újhagymát és a sárgarépát, majd végül a felaprított bazsalikomot is és ízlés szerint megsózzuk.
Addig pároljuk, amíg minden megpuhul.
Kifőtt tésztával, párolt rizzsel, vagy salátával önálló ételként tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »