Csirkecomb fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 db chili paprika
- 1 mk curry
- ½ l tej
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál ketté vágjuk. Aki nem szereti a bőrét lehúzhatja. A combokat 2-3 helyen csontig bevágjuk /jobban átjárja a pác és könnyebben átsül./sózzuk. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, a curryvel együtt elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a fűszeres tejet és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Még finomabb lesz a csirkecomb ha a pácolást előző nap elvégezzük.
Elkészítés: A combokat lecsöpögtetjük. Papír törlőn leszárítjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/ és bő olajban lassú tűzön megsütjük. A combokat petrezselymes burgonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »