Csirkecomb fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 db chili paprika
- 1 mk curry
- ½ l tej
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál ketté vágjuk. Aki nem szereti a bőrét lehúzhatja. A combokat 2-3 helyen csontig bevágjuk /jobban átjárja a pác és könnyebben átsül./sózzuk. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, a curryvel együtt elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a fűszeres tejet és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Még finomabb lesz a csirkecomb ha a pácolást előző nap elvégezzük.
Elkészítés: A combokat lecsöpögtetjük. Papír törlőn leszárítjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/ és bő olajban lassú tűzön megsütjük. A combokat petrezselymes burgonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »