Tyúk kreol módra recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg tyúkhús
- 5 dkg vaj
- 2 nagy vöröshagyma
- 6 kisebb paradicsom
- 6 húsos zöldpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megforrósított vajban kissé megpirítjuk a darabokra vágott tyúkhúst, sóval, borssal meghintjük, a nagy kockákra vágott hagymát, paradicsomot, zöldpaprikát beletesszük, és a fokhagymával meg az apróra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük. Puhára pároljuk. A húsdarabokat a tál közepére halmozzuk, a párolt rizst körérakjuk, és az egészet a mártással leöntjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »