Tyúk kreol módra recept
Hozzávalók:
- 1,5 kg tyúkhús
- 5 dkg vaj
- 2 nagy vöröshagyma
- 6 kisebb paradicsom
- 6 húsos zöldpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megforrósított vajban kissé megpirítjuk a darabokra vágott tyúkhúst, sóval, borssal meghintjük, a nagy kockákra vágott hagymát, paradicsomot, zöldpaprikát beletesszük, és a fokhagymával meg az apróra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük. Puhára pároljuk. A húsdarabokat a tál közepére halmozzuk, a párolt rizst körérakjuk, és az egészet a mártással leöntjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

