Tyúk kreol módra recept
 
                            Hozzávalók:
- 1,5 kg tyúkhús
- 5 dkg vaj
- 2 nagy vöröshagyma
- 6 kisebb paradicsom
- 6 húsos zöldpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megforrósított vajban kissé megpirítjuk a darabokra vágott tyúkhúst, sóval, borssal meghintjük, a nagy kockákra vágott hagymát, paradicsomot, zöldpaprikát beletesszük, és a fokhagymával meg az apróra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük. Puhára pároljuk. A húsdarabokat a tál közepére halmozzuk, a párolt rizst körérakjuk, és az egészet a mártással leöntjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

