Majonézes csirkekocsonya recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 levesben főtt csirke
- 1,5 dl csirkeleves
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból francia majonéz
- 2 evőkanál zselatin
- 2 dl tejföl
Elkészítés:
A megfőtt csirkét a levesből kiszedjük, és jól lecsurgatjuk. A csirkét teljesen kicsontozzuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és belekeverjük a levesben feloldott, átszűrt zselatint. Kivizezett őzgerinc- vagy bombaformába öntjük, és kifagyasztjuk. Tálalás előtt a formát egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, így a majonézes kocsonyát könnyen tálra boríthatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.