Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott tyúkpecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg tyúkhús
    • 1 kg burgonya
    • 1 evőkanál olaj
    • 5 dkg vaj
    • 4 dl tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • reszelt szerecsendió

    Elkészítés:
    A tyúkot megsózzuk, az olajban megforgatjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Közben a burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, karikákra vágjuk, megsózzuk, és kivajazott, mély tűzálló tálba öntjük. A vajdarabkákat a tetejére tördeljük, a kis darabokra vágott tyúkhússal befedjük, és a tojásos tejföllel, amelyet reszelt szerecsendióval íze¬sítettünk, leöntjük. A sütőben addig sütjük, amíg a mártást a burgonya magába nem szívta, és a teteje szép rózsaszínűre nem pirult.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá