Olasz csirke recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 kisebb csirke
A sütéshez:
- olaj
- 25 dkg gomba
- 30 dkg paradicsom
- 20 dkg főtt füstölt hús
- 15 dkg sajt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, és sóval, őrölt borssal bedörzsölve, olajban kisütjük. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, egy kevés olajban megpárolt, karikákra vágott gombával meghintjük, erre terítjük a felszeletelt paradicsomot, és a laskákra vágott füstölt húst a tetejére szórjuk. Az egészet hajszálvékony sajtszeletekkel befedjük, és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvadt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.