Olasz csirke recept

Hozzávalók:
- 2 kisebb csirke
A sütéshez:
- olaj
- 25 dkg gomba
- 30 dkg paradicsom
- 20 dkg főtt füstölt hús
- 15 dkg sajt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, és sóval, őrölt borssal bedörzsölve, olajban kisütjük. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, egy kevés olajban megpárolt, karikákra vágott gombával meghintjük, erre terítjük a felszeletelt paradicsomot, és a laskákra vágott füstölt húst a tetejére szórjuk. Az egészet hajszálvékony sajtszeletekkel befedjük, és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvadt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »