Karalábés csirke recept

Hozzávalók:
- egy 1,5 kg-os csirke
- 5 dkg vaj
- 2-3 fej zsenge karalábé
- 1 evőkanál liszt
- 1 dl főzőtejszín vagy tejföl
- só
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított, kockákra vágott karalábét a forró vajban 2-3 percig pároljuk, majd a feldarabolt csirkét beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk. Végül a főzőtejszínben vagy tejfölben simára keverjük a lisztet, besűrítjük vele a karalábés csirkét, a megvagdalt petrezselyemzöldet rászórjuk, és rizzsel körítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »